ERZURUM / HORASAN - Ardı Köyü Ortaokulu

Ekm

5.sınıf Fen Bilimleri dersinde öğretmenimiz Esra ZİREK, Ay ve Hareketleri konulu bir görsel etkinlik hazırladı.

Ekm

7.Sınıf İngilizce dersi Fiziksel Özellikler ve Kişilik ünitesiyle alakalı öğrencilerimizin hazırlamış oldukları oyun ile dersimiz daha verimli geçmiş oldu.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimizin 5. sınıf öğrencileri için hazırlamış olduğu Kur'an Harfleriyle Tombala oyunu öğrencilerimizin eğlenerek Kur'an harflerini tanımalarına katkı sağladı.

Ekm

5.Sınıf Kur'an-ı Kerim dersinde harfler konusunu pekiştirmek amacıyla taç yapma etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuza iç ve dış cephe olmak üzere boya badana yapıldı. Böylece 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına tertemiz bir şekilde giriş yaptık.

Ekm

5.Sınıf öğrencilerimiz oyun hamurlarıyla eğlenerek Kuran harflerini tanıdılar.

Ekm

6.Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri Öğretmenleri Esra ZİREK ile birlikte gezegenlerle alakalı bir sunum hazırladılar. Hazırladıkları bu sunumu sınıfları dolaşarak arkadaşlarıyla paylaştılar.

Ekm

Öğrencilerimizle birlikte Mevlid Kandili için bir programı hazırladık.