ERZURUM / HORASAN - Ardı Köyü Ortaokulu

Ara

İngilizce öğretmenimiz Ümmügülsüm ZİREK 5. sınıf öğrencileriyle ''Kasabamızı Anlatıyoruz'' etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz yaptıkları kasaba maketleriyle bulundukları bölgeyi İngilizce olarak anlatmaya çalıştılar.

Ara

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 6.sınıf öğrencileriyle İskelet Sistemi konusunu işledi. Konu sonrasında öğrencilerimiz iskelet sistemimizi daha yakından tanıyabilmek için kendi iskelet sistemlerini oluşturdular.

Kas

Matematik Öğretmenimiz Nur SADIKOĞLU 8. sınıf öğrencileri için Matematikte Tam Sayılar konusunu anlatan bir pano hazırladı.

Kas

İngilizce öğretmenimiz Ümmügülsüm ZİREK 6.sınıf öğrencileriyle bir etkinlik hazırladı. ''Yiyecek tercihlerini açıklar''kazanımını öğrencilerine aktaran öğretmenimiz dersini eğlenceli ve uygulamalı olarak işledi.

Kas

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 7. sınıf öğrencileri için mitoz ve mayoz bölünme evrelerini anlatan bir pano hazırladı.

Kas

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasemin DUMAN 7.sınıf öğrencileriyle birlikte Hac konusunu uygulamalı olarak işledi.

Kas

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasemin DUMAN öğrencileri için ünite sonlarında kullanmak üzere çikolata kazandıran sorular hazırladı.

Kas

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 6.sınıf öğrencileriyle besinlerin neden sindirildiğine dair bir deney yaptı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle okulumuzda pano çalışması yapılmıştır. Bunun yanı sıra Atatürk'ü anma programı hazırlayarak günün anlam ve önemini hatırladık.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasemin DUMAN 6. sınıf Peygamberlere ve Kitaplara İman konusuyla alakalı olarak panolar hazırladı.

Kas

Okulumuz Matematik öğretmeni Nur SADIKOĞLU 8. sınıf öğrencileri için Tam Kare Sayılar konusuyla alakalı bir pano hazırladı.

Kas

Seçmeli Kur'an-ı Kerim dersi alan okulumuz 6-A öğrencileri arasından her ay en fazla gayret eden bir öğrencimiz Kur'an Yıldızı olarak seçilmektedir.

Kas

5.sınıf Fen Bilimleri dersinde öğretmenimiz Esra ZİREK öğrencileriyle birlikte mayanın etkisiyle eldiven şişirdiler.

Ekm

Matematik öğretmenimiz Nur DERVİŞOĞLU 6.sınıf öğrencileri için Bölünebilme Kuralları konulu bilgilendirici bir pano hazırladı.

Ekm

Matematik öğretmenimiz Nur DERVİŞOĞLU 6.sınıf öğrencileri için Asal Sayılar konulu bir görsel hazırladı.