ERZURUM / HORASAN - Ardı Köyü Ortaokulu

Mrt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 8.sınıf öğrencileriyle ''Asitler ve Bazlarda Ayraç'' konusunda bir deney gerçekleştirdi. Farklı içerikli suların içerisine mor lahana suyunu ayraç olarak kullanan öğretmenimiz rengarenk sular elde etti.

Mrt

Horasan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Selahattin KARAKURT okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle hasbıhal etti. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü günü ie ilgili okulumuzda program düzenlenmiştir. Aynı zamanda Türkçe öğretmenimiz Cansu AYTEKİN 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili okul panosunu hazırladı.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Ümmügülsüm ZİREK Yeşilay Haftası sebebiyle okul panosunu hazırladı. Konu farkındalığı sağlayan panomuz için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasemin DUMAN 5. ve 6. sınıflar için ezber minaresi hazırladı. Minarenin taşlarında yazan sureleri ezberleyen öğrencilerimiz ezber yaparak minarenin en tepesine çıkmaya çalışacaklardır.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Nur DERVİŞOĞLU 7.sınıf öğrencileri için ''Oran Orantı'' konusuyla ilgili bir görsel hazırladı.

Mrt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 5.sınıf öğrencileriyle ''Gazların Genleşmesi'' konusuyla ilgili deney gerçekleştirdi. Deneyinde mum ve poşet kullanan öğretmenimiz öğrencilerin heyecanlarını ve ilgili bakışlarını fotoğrafladı.

Mrt

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Gamze BENGİN 5.sınıf öğrencileriyle ''Yükselti Basamakları''konusuyla alakalı pano hazırladı. Öğrencilere grup çalışması yaptıran öğretmenimiz, öğrencilerin yükselti basamaklarını renkleri ve yükseklik ölçüleriyle öğrenmelerine katkı sağladı.

Mrt

Türkçe öğretmenimiz Cansu AYTEKİN ''Erzurum Kitap Akademisi''etkinlikleri kapsamında 6.sınıf öğrencileriyle verimli bir pano hazırladı. Öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili resimler çizerek bu resimleri ağaç dallarına astılar.

Mrt

Kur'an-ı Kerim dersi öğretmenimiz Yasemin DUMAN 5.sınıf öğrencileriyle eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi. Belirlenen süre içerisinde bölünmüş harfleri harf tablosunda tamamlamaya çalışan öğrencilerimiz eğlenerek konu tekrarı yapmış oldular.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Ümmügülsüm ZİREK 8. sınıf öğrencileriyle telefon ile ilgili kelimeleri öğrenme etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz etkinlik sayesinde hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Ümmügülsüm ZİREK 7. sınıf ''Vahşi Hayvanları Tanıyorum'' ünitesini etkinliklerle işledi.

Ara

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Gamze BENGİN 7.sınıf öğrencileriyle Osmanlı Devleti  Kuruluş Dönemini işledi. Öğrenciler kuruluş dönemi padişahlarını bir pano hazırlayarak tanıttılar.

Ara

Türkçe öğretmenimiz Cansu AYTEKİN 5.sınıf öğrencileri için eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimelerden oluşan bir pano hazırlayıp öğrencilerin dikkatine sundu.

Ara

Matematik öğretmenimiz Nur DERVİŞOĞLU Dünya İnsan Haklarıyla alakalı bir pano hazırladı.