ERZURUM / HORASAN - Ardı Köyü Ortaokulu

fen bilimleri ders etkinliklerimiz 7/a

10 kasım panosu hazırlandı

May

5. sınıf öğrencilerimizden Semih AYAŞTI, Kutbettin DEMİR ve Tuba TURAN Kur'an-ı Kerim'i okumaya geçtiler. Bu durumu ise pasta keserek kutladık.

May

ÇEDES projesi kapsamında Ardı İlk ve Ortaokulu olarak kardeş okulumuz Malatya Yeşilyurt 23 Nisan İlkokulu öğrencilerine hediyeler hazırladık. Öğretmenlerimizin ve yardımsever vatandaşlarımızın vermiş olduğu destenten ötürü teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 'nı kutladık.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasemin DUMAN, ÇEDES projesi kapsamında İyilik konulu bir pano hazırladı. Öğrencilerimiz her hafta yaptıkları iyilikleri yazıp panoya yapıştırmaya başladı.

May

5-A sınıfı öğrencilerimizden Muhammed Emin AKIN, Medine UZAR, Medine SARIKAYA ve Elanur DEMİR Kur'an-ı Kerim'i okumaya başladı. Bu durumu öğrencilerimize taç giydirerek ve pasta keserek kutladık.

May

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 8.sınıf öğrencileriyle ''Sürtünme ile Elektriklenme'' konusuyla alakalı bir etkinlik gerçekleştirdi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı öğrencilerimizle birlikte büyük bir coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz düzenlemiş olduğumuz yarışmalara katılım sağlayarak eğlenceli bir gün geçirdi.

May

Trafık-Jandarma ekibi okulumuzda Trafik ve ilk Yardım konulu bir eğitim verdi.

Nis

Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra ZİREK 5.sınıf öğrencileriyle ''Işığın Doğrusal Yayılması'' konusuyla ilgili bir deney gerçekleştirdi. Un parçacıklarını havaya savuran öğrenciler bu parçacıkların arasına lazer ışığı tutarak ışığın şeklini incelemiş oldular.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Nur DERVİŞOĞLU 7.sınıf öğrencileri için pi sayısı etkinliği düzenledi. Öğrencilerimiz pi sayısı hakkında edindikleri bilgileri sınıflerı dolaşarak 5,6, ve 8. sınıf öğrencilerimizle paylaştı.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Nur DERVİŞOĞLU okulumuz öğrencileri için ''Açı'' konusunu eğlenceli ve eğitici bir görsele çevirdi.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasemin DUMAN Ramazan ayı dolayısıyla CEDES projesi kapsamında renkli bir köşe hazırladı.

Mrt

Okul Müdürümüz İsmail AKIN, sınıf öğretmenimiz Burak İLBAY ve çalışanımız Salih UÇAR tarafından yemekhanede ve ilkokulda bulunan  sıralarımız boyandı. Yenilenen sıralarımız öğrencilerimize hizmet etmeye devam edecektir.